Stendalen 27, 8850 Bjerringbro

Veludnyttet villa på fredelig adresse i udkanten af Bjerringbro.
Denne veludnyttede villa, som ligger på en stille vej i udkanten af Bjerringbro, er på mange måder den perfekte ejendom til førstegangskøberen, parret eller den lille familie. Boligen byder på tre værelser, og haven er lukket, ugeneret og har en god størrelse. Samtidig leder trygge stisystemer fra adressen til de mange fine tilbud i Bjerringbros bymidte. Vil I til Viborg, Silkeborg, Aarhus eller Randers er der gode forbindelser med bilen, så I eksempelvis kan nå Aarhus på en lille time og Silkeborg på en halv.
I kommer til at bo i en pæn og solid rødstensejendom fra 1988 med 89 boligkvadratmeter i et enkelt plan. Dertil kommer en hyggelig udestue på 16 kvadratmeter og en træbeklædt carport på 19 kvadratmeter med integreret skur.
Boligens tre værelser fordeler sig praktisk, så det største er afsondret fra de to andre og desuden har nem adgang til badeværelset, som er ganske rummeligt. De to øvrige værelser ligger i husets modsatte ende, så I her har mulighed for at indrette jer med børneafdeling. Der ligger et praktisk bryggers ved køkkenet, så det også kan fungere som grovkøkken, og køkkenet tilbyder god bord- og skabsplads – blandt andet takket være en kogeø. Der er plads til at have et lille spisebord stående i den ene ende af køkkenet, og maden kan også hurtigt bæres ind i den tilstødende stue, som har et dejligt lysindfald fra syd.
Forår og efterår udvides opholdsmiljøet af den fine udestue, som hurtigt varmes op af solen, og om sommeren kan I søge helt ud i haven, der omgives af en tæt hæk, som skærmer om privatlivet. Her kan I blandt andet sætte jer på den solrige fliseterrasse og nyde freden og roen i området, eller I kan lege med børnene eller hunden på havens åbne plæne.
Hjermind Krat ligger bare 500 meters spadseretur fra adressen og indbyder til grønne gåture. Det tager desuden ti minutter på cyklen til Bjerringbro Station, hvorfra I kan komme med offentlig transport til Viborg på 17 minutter og til Aarhus, Silkeborg og Randers på godt tre kvarter.
Ring, og lad os arrangere en fremvisning på Stendalen 27!