Nebelvej 35, Grauballe, 8600 Silkeborg

Pragtfuld landejendom med mange muligheder

Hvis du leder efter et sted, hvor der er plads til og muligheder for at udleve dine drømme, så skal du se nærmere på denne ejendom. Grundens 2,3 hektar, der omkranser bygningerne, giver mulighed for at drive fritidslandbrug, og med folde, løsdrift og fårehus er her rigtig gode faciliteter til at holde husdyr eller heste.
Her har du istandsatte udhuse med stald og lade som giver mulighed for at drive B&B eller udleje til fester, ligesom her også kan indrettes værksted eller lager til den selvstændige håndværksmester, atelier til kunstnerisk produktion eller lokaler til den pladskrævende hobby. Ligeledes er der i stalden flere muligheder, så flere generationer eller flere familier kan bo sammen. Mulighederne er mange, uanset hvilken drøm du bærer på.
 
Stuehuset er stemningsfuldt indrettet, og her er et skønt lysindfald og masser af albuerum. Soveværelset har walk-in-closet, og badeværelset er indrettet med bruseniche, mens bryggerset har bagindgang, plads til en vaskesøjle og direkte adgang til carport. I køkkenet er der plads til at være sammen om madlavningen, og sylteglas og saftflasker er der gavmild plads til i det tilstødende viktualierum. Køkkenet og stuen adskilles af franske døre, og i stuen sørger brændeovnen for en behagelig temperatur, mens vinduespartierne åbenbarer en pragtfuld udsigt og nærmest trækker naturen ind i boligen.
 
Ejendommen byder på frugttræer, kuperede marker samt mange små kroge med ugeneret panoramaudsigt til naturen og himmelhvælvet. Naturen er i højsædet her, og rådyr og legende harer lægger gerne vejen forbi. Der er mange vandrerstier som er nær ejendommen, og Gudenåen ligger tæt på. Samtidig er du nær alle byens muligheder, for skole, indkøb og idrætsfaciliteter findes i Grauballe en god kilometer fra adressen. Køreturen til Silkeborgs centrum klares på et kvarter, og med ti minutter til motorvejen kommer du også hurtigt videre omkring.
 
Kan du i denne skønne landejendom se mulighederne for at opfylde dine drømme? Kontakt os allerede i dag.