Skellerupvej 93, 8600 Silkeborg

Flot ejendom i naturskønne Linå – god udhusplads, stald, stor garage samt mulighed for heste

Velkommen til Skellerupvej 91 + 93 + 95.
Denne charmerende ejendom byder på masser af plads og en skøn, fredfyldt beliggenhed i Linås naturrige omgivelser. Ejendommen inkluderer en rummelig villa og en staldbygning, og hertil kommer to udhuse og en stor, muret garage samt en dobbelt carport. Med i købet følger endvidere et dejligt havemiljø og et stort jordstykke, hvor der blandt andet er etableret hestefolde. Her er således mange muligheder for såvel den store børnefamilie som den selvstændige eller jer, der ønsker at udleve drømmen om livet på landet med køkkenhave og hobbydyrehold.
 
Beliggenheden er perfekt for naturelskeren, der kan se frem til at have både skove, åløb og smukke søer inden for kort rækkevidde, og der er desuden kun otte minutters kørsel til de gode bademuligheder ved Den Kunstige Sø. Køreturen ind til Silkeborg tager blot et kvarter, mens nærliggende Resenbro nås på fem minutter. Ejendommen ligger let tilbagetrukket fra vejen, og I bydes velkommen på en åben gårdsplads, der omgives af huset, staldbygningen og garagen. Her er frodig beplantning og en fin havedam, der bidrager til den idylliske atmosfære, og der er tillige etableret en lille bålplads, hvor I kan samles på de lune sommeraftener.
 
Selve villaen præsenterer sig med pæn, muret facade, småsprossede vinduer og et klassisk, mørkt tegltag. Huset fremstår velholdt og har da også en flot tilstandsrapport og energimærke. Hjemmets megen plads fordeler sig på to etager, og her er i alt seks værelser, et kontor og et hvidt badeværelse samt et gæstetoilet, et rummeligt spisekøkken og en opholdsstue. Sidstnævnte har en varmegivende brændeovn og dobbeltdør ud til en sydvendt terrasse. Ligesom i størstedelen af husets rum er her også synlige loftsbjælker, der skaber en hyggelig stemning i boligen. Der er yderligere plads at hente på en uudnyttet del af loftsetagen, som for indeværende fungerer som udsigtsstue. Det lyse rum prydes af et stort viftevindue i gavlen, og herfra har I køn udsigt til det grønne.
 
Lyder denne skønne ejendom i Linå som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag – vi ses på Skellerupvej!