Lemmingvej 23, 8600 Silkeborg

Stor, skøn familievilla i hyggelige landsbyomgivelser nær Silkeborg

Den dejlige have bag denne indbydende etplansvilla ligger lige ud til de åbne marker, der omgiver den hyggelige landsby Sejling, og fra både haven og huset kan I derfor glæde jer til at få en flot, uforstyrret udsigt over landskabet. Der er også meget andet at glæde sig til, hvis det bliver jeres navne, der kommer på postkassen foran den lyse, velholdte og flot opdaterede villa fra 1970, og det gælder ikke mindst den gode, familievenlige indretning af de 186 kvadratmeter.
 
Her er nemlig hele fem værelser, og de ligger på praktisk vis i en samlet afdeling. Afdelingen rummer ligeledes det ene af hjemmets to lækre badeværelser, og her er der mulighed for at tage lange, afslappende karbade. Det andet badeværelse supplerer med muligheden for et hurtigt brusebad, og dette badeværelse er der adgang til fra husets køkken-alrum. Køkken-alrummet har en stor, praktisk kogeø, som bidrager med både ekstra bord- og opbevaringsplads, og desuden er der fra køkkenet adgang til et bryggers med egen udgang.
Det er også værd at bemærke, at alrummet bindes sammen med hjemmets opholdsstue af et sæt elegante franske døre, og kort sagt får I således virkelig fine rammer om de fælles hyggestunder i hjemmet. Det samme gælder udenfor i den dejlige have, og der er tilmed terrasseudgang fra både stuen og et af værelserne. Haven byder på flere hyggelige terrassekroge, hvor I kan nyde udelivet ganske ugeneret i de fredelige landsbyomgivelser og med den flotte udsigt over markerne.
 
Ejendommen har også en god dobbeltcarport, og her kan I sagtens lade bilen stå, når det gælder turen til eksempelvis den nærmeste skole. Sejling ligger nemlig under to kilometer fra Skægkær, hvor I finder såvel skole som børnehave og sportshal. Desuden er der kort afstand til de nærmeste indkøbsmuligheder i den nordlige del af Silkeborg, og endnu tættere på venter motorvejen, som eksempelvis kan føre jer til Aarhus på lidt over en halv time.
 
Kontakt os for en fremvisning, så I kan få mange flere detaljer – vi glæder os til at byde jer indenfor.

Kontakt os

  • Emil Bjørn Møller

  • Indehaver, Ejendomsmægler MDE
  • T: 88444407
  • M: 42438030

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale