Thorupgårdsvej 15, Voel, 8600 Silkeborg

Thorupgårdsvej 15 sælges til nedrivning og består af en stor grund på hele 6.606 m²

Favoritbolig har fornøjelsen at byde velkommen til en udsøgt beliggenhed og unik mulighed midt i Voel.
Voel er i rivende udvikling og meget populært især for børnefamilien. Byen Ligger godt placeret nær Silkeborg og nemt at komme til Aarhus. I Voel får man alt hvad hjertet begærer for den trygge opvækst. Her finder du daginstitution, 2 gode skoler, SFO og gode stisystemer. Børnefamilien har de perfekte rammer, og især foreningslivet i Voel er fantastisk med gode idrætsfaciliteter. Her er der masser af muligheder for at udøve sin favoritsport såsom håndbold, fodbold, badminton, gymnastik mv.
 
Ejendommen er en del af kommuneplanen 32-B-10 - Boligområde ved Thorupgårdsvej. "Boligområde med blandet åben-lav-, tæt-lav- eller etagebebyggelse samt de til området hørende institutioner og anlæg som fx børne- og ældreinstitutioner samt kollektive tekniske anlæg. Der forudsættes udarbejdet lokalplan for området, som fastlægger omfang og placering af de forskellige bebyggelsestyper. Bebyggelse:Maksimal babyggelsesprocent 40 % af den enkelte ejendomMaximale antal etager 2Maksimal højde 8.5 m."  

For yderligere oplysninger henvises til kommuneplanen 32-B-10 - Boligområde ved Thorupgårdsvej 15, som bl.a. kan rekvireres hos Favoritbolig.
 
Favoritbolig byder velkommen.