Kragelundvej 5, 7442 Engesvang

Bøllingsø Camping er en af de smukkeste og hyggeligste campingpladser i Midtjylland. Bøllingsø Camping er en mindre campingplads, som er placeret midt i naturen.
 
Pladsen er omgivet af skov og gør at der næsten altid er læ. Bøllingsø Camping ligger godt placeret lidt uden for Silkeborg med alle sine attraktioner og med kort køre afstand til mange jyske seværdigheder.
 
På Campingpladsen er der 96 campingpladser af varieret størrelse. Selve campingpladsen er løbende holdt ved lige og velfærdsbygningerne er i rigtig god stand.
 
Til Campingpladsen høre pool og børnepool, ligesom pladsen har alt der bør være af petanque, hoppepuder, boldbaner osv. Ja selv kælegrise er der på pladsen.
 
På Campingpladsen er der følgende hygger/campingvogne:
Hytte 1: 4 personer, 1 værelse
Hytte 2: 4 personer, 2 værelser og toilet
Hytte 3: 5 personer, 2 værelser og toilet
Hytte 4: 4 personer, 1 værelse
Hytte 5: 6 personer, 2 værelser og toilet
Hytte 6: 2 personer, 1 værelse
Campingvogn: 4 personer
 
I det oprindelige stuehus er der følgende overnatningsmuligheder:
To 2 personers værelser med enkelt senge.
Et 4 personers værelse med dobbelt seng og 2 enkelt senge
 
Festlokaler:
Hvis du har lyst, kan du også kombinere ferien med et festligt arrangement, fødselsdag eller lignende, så er der plads til 75 mennesker i "Savværket". Savværket kan også lejes til arrangementer, selvom du ikke ligger på campingpladsen.
 
F.s.a. driftøkonomiske forhold henvises til side 5 i salgsopstilling som kan downloades her på siden. Alternativ kan Favoritbolig kontaktes for spørgsmål.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale