Bag om Favoritbolig og Silkeborgs nye ejendomsmægler

- Vi gør op med kassetænkning

Velkommen i Favoritbolig! Sådan har det lydt siden den 16. august 2021, hvor vi kunne byde købere og sælgere varmt velkommen til vores nye og forfriskende forretningskoncept inden for bolighandel i Søhøjlandet. Med andre ord er Favoritbolig en ny, uafhængig ejendomsmægler i Silkeborg, der drives af indehaverne, Emil Bjørn Møller og Erland Virenfeldt, som begge tidligere har været ansat i én af de store danske mæglerkæder i landet.

Efter næsten 40 års sammenlagt erfaring med at få bolig og huse til salg i Silkeborg, må vi sige, at vi er på hjemmebane som ejendomsmæglere i Silkeborg og omegn. Vi kender boligmarkedet, kunderne og ikke mindst, hvad der skal til for at gøre dit boligkøb eller boligsalg til virkelighed.

Billede

Vi er klar til at hjælpe dig

Billede

Få din bolig vurderet

Favoritboligs koncept er tilpasset dig som kunde

I Favoritbolig ved vi, at boligsalg og boligkøb går hånd i hånd med mange minder og følelser. Lige meget om boligen har været dit hjem længe eller ej. Og eftersom alle mennesker er forskellige, kræver det også individuelle tiltag, når vi skal hjælpe dig med at sætte dit hus til salg i Silkeborg og omegn, eller du gerne vil købe bolig.

For at give dig den bedste oplevelse under hele købs- eller salgsforløbet, vil vi skræddersy den helt rette strategi til dig. Det kan vi, fordi Favoritbolig er en uafhængig mægler i Silkeborg – og vi har dermed handlefriheden til at gøre det.

Favoritbolig ønsker frihed – og det kan du mærke

Fri for forudbestemte banker. Fri for realkreditinstitutter. Fri for forsikringsselskaber. I Favoritbolig kan du se frem til at arbejde sammen med to passionerede og dedikerede indehavere, som gennem hele købs- og salgsprocessen har frihed for øje.

Ejendomsmæglere tilbyder ofte de samme ydelser, men i Favoritbolig vil vi gerne gøre tingene anderledes end den etablerede mæglerverden. Ligesom alle andre brancher må vi inden for ejendomsmæglerbranchen følge med og reagere på nutidens krav, præferencer og ønsker fra kunderne. Som mægler i Silkeborg har vi i Favoritbolig valgt at kappe båndet til banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber og i stedet gøre op med traditionel kassetænkning. Vi er selvstændige. Og det kan du mærke i boligoplevelsen.

Få en god boligoplevelse hos Favoritbolig

I vores hverdag som ejendomsmæglere i Silkeborg sætter vi pris på at levere et velkvalificeret arbejde med respekt for det enkelte individ. Ikke to bolighandler er ens, hvilket kræver en individuel rådgivning, men vores personlige indlevelse sammen med vores ærlighed, ydmyghed samt ordentlighed er de samme værdier.

Værdierne kan nemt kombineres med vores ønske om at have et arbejdsliv, hvor sjov og glæde spiller sammen med professionalisme. For os begge giver det masser af gåpåmod og ikke mindst energi at have et meningsfuldt job, hvor vi hjælper købere og sælgere godt videre i livet. For os er et arbejde ikke bare et arbejde. Det er en livsstil for os begge i Favoritbolig.

Skal du være den næste kunde, der får en god oplevelse hos Favoritbolig? Vi brænder for at hjælpe dig og vil være din personlige ejendomsmægler i Silkeborg og omegn.